Cum comand online

Procedura de Cumpărare Online a produselor din magazinul online, prin adăugare în Coșul de Cumpărături:

Navigaţi pe site şi alegeţi produsele dorite. Dacă aţi găsit un produs pe care doriţi să-l achiziţionaţi vă recomandăm să faceţi comanda online. Nu durează mai mult de 5 minute!

1. Adăugaţi produsul în Coşul de Cumpărături apăsând butonul:

2. După ce aţi hotărât ce produse veţi comanda, deschideţi Coşul de Cumpărături pentru revizuire:

- În acest pas puteţi valida sau modifica, cantităţile produselor dorite, înainte de a merge la pasul următor.

- Dacă aţi modificat cantităţile dorite, nu uitaţi să actualizaţi coşul.

3. Pentru a trimite comanda trebuie să vă înregistraţi, să vă conectaţi în contul de client (în cazul în care v-aţi înregistrat deja) sau să completaţi datele de livrare fără înregistrarea unu cont:

- Vă recomandăm să vă înregistraţi un cont de client pentru a avea acces ulterior la istoricul comenzilor făcute în magazin. De asemenea, veţi putea face şi alte comenzi fără să mai completaţi toate detaliile de livrare sau facturare. Din contul de client puteţi urmări în timp real starea comenzilor făcute.

- Completaţi numele şi prenumele, adresa de livrare şi datele de contact valide. Dacă aţi ales să vă înregistraţi un cont de client, acestea vor fi păstrate pentru comenzi viitoare.

- Vă rugăm să introduceţi un număr de telefon şi o adresă de e-mail valide pentru a vă putea contacta. Introducerea unor date de contact nereale va duce la ignorarea şi anularea comenzii făcute în magazinul nostru.

- În contul de client puteţi înregistra mai multe adrese de livrare.

4. Alegeţi metoda de livrare şi metoda de plată:

- Puteţi alege din lista de metode disponibile pe site, variantele preferate pentru livrarea şi plata produselor comandate.

- Costurile de livrare pot diferi în funcţie de locaţia dvs sau în funcţie de metoda de livrare aleasă.

5. Coduri de reducere, cupoane, vouchere:

- Codurile de reducere, cupoane sau vouchere se vor introduce in casuta "Reducere" si apoi apasati butonul "Aplica". Reducerea se va aplica automat.

5. În acest pas puteţi revizui comanda şi datele introduse înainte de a o finaliza. Odată finalizată, comanda dvs va fi trimisă spre procesare.

6. După apăsarea butonului ”Plaseaza Comanda”, veţi primi un e-mail prin care vi se va confirma înregistrarea comenzii.

Liquid error: Could not find asset snippets/sweettooth-widgets.liquid