Lavete Bona din Microfibre

Bona Lavete de Curățare din Microfibră

Întrucât podeaua reprezintă una dintre cele mai întinse suprafețe din casă, o locuință frumoasă și sănătoasă începe de la podea în sus. De aceea, vă recomandăm să curățați întotdeauna pardoselile cu lavetele de curățare Bona din microfibră.

LAVETE DIN MICROFIBRĂ >>

Îndepărtează 99% dintre bacterii

Când este utilizat împreună cu Detergent Bona pentru curățarea podelelor de lemn, cu Detergenți Bona pentru laminat, ceramică și piatră, cu Detergenți Bona OxyPower pentru curățarea în profunzime a podelelor sau cu apă, Laveta de curățare Bona din microfibră îndepărtează 99% din E. coli și Listeria de pe pardoselile de lemn sau LVTn pentru ca dvs. și cei dragi să fiți sănătoși și în siguranță.

PRODUSE DE CURĂŢAT >>

Testare acreditată privind eliminarea bacteriilor

Bona a efectuat un test privind eliminarea bacteriilor împreună cu un laborator de terță parte, Mérieux NutriSciences. Plăcile pentru pardoseli albe din stejar și pardoseli din vinil de lux au fost testate de mai multe ori, pentru diverse bacterii. Plăcile au fost apoi curățate și evaluate din punct de vedere al eliminării bacteriilor, folosind un mop Bona din microfibră și o lavetă tot din microfibră, împreună cu mai mulți detergenți Bona. 99% din E. Coli și Listeria au fost eliminate atât de pe suprafețele plăcilor de pardoseală din vinil de lux, cât și de pe cele din lemn.

Patentate, absorbante, durabile

Lavetele convenționale de curățenie pot împinge și pot împrăștia praful și murdăria, lăsând în urmă dâre. Laveta de curățare Bona din microfibră are un design unic, cu acțiune de curățare cu zonă dublă. Fibrele exterioare albastru închis desprind murdăria, în timp ce fibrele albastru deschis din interior o captează și o absorb, nelăsând în urmă nicio dâră. Laveta Bona de curățate cu microfibră este delicată cu pardoselile și este concepută special să se potrivească cu mopurile din familia Bona.

Protejează pardoseala de zgârieturi, ridicând murdăria de pe podea în loc să o împingă de colo-colo.

Îndepărtează fără pericol bacteriile, fără a utiliza substanțe agresive.

Sustenabile - pot fi spălate la mașină de până la 500 de ori, reducând deşeurile și economisind bani.

Versatile - se folosesc pe lemn și pe suprafețe dure

Construcţia patentată a lavetei noastră din microfibră are un design unic, cu acțiune de curățare cu zonă dublă. Fibrele exterioare albastru închis desprind murdăria, iar fibrele albastru deschis din interior o captează și o absorb, fără a lăsa reziduuri în urmă și permițând uscarea mai rapidă a pardoselilor. Nu sunt necesare substanțe chimice dure!

CUMPĂRĂ >>

Căutați o putere de curățare suplimentară? Tehnologia unică patentată PowerLoop® separă cu blândețe și înmoaie acumulările de murdărie dificilă, în timp ce microfibra cu zonă dublă captează și îndepărtează murdăria. Pentru cea mai bună eficiență de curățare, folosiți împreună cu detergenții Bona OxyPower.

CUMPĂRĂ >>

*Îndepărtează 99% dintre E. coli și Listeria pe pardoseli ceramice dacă se utilizează Laveta Bona OxyPower din microfibă pentru curățare profundă cu Detergentul Bona pentru laminat, ceramică și piatră, cu Detergentul Bona OxyPower H pentru curățarea profundă a pardoselilor cu suprafață dură sau cu apă; Testat la un laborator independent acreditat.

*Îndepărtează 99% dintre E. coli și Listeria de pe pardoseli ceramice dacă se utilizează Laveta Bona OxyPower din microfibă pentru curățare profundă cu Detergentul Bona pentru laminat, ceramică și piatră, cu Detergentul Bona OxyPower H pentru curățarea profundă a pardoselilor cu suprafață dură sau cu apă; Testat la un laborator independent acreditat.

Pre-loader