Livrare si Retur

Traseul unei comenzi, de la inregistrare si pana la livare este precizat prin notificari automate via email generate de sistemul informatic.

Nu este necesar sa te deplasezi, livrarea coletului este asigurata pana la usa ta!

In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii decat cele afisate in contul tau de client, contacteaza-ne la  numarul de telon  021 317 02 22.

Echipa noastra iti sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 8:30 - 16:30!

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, poti sa ne contactezi prin:

e-mail: office@bonaspraymop.ro

telefon: 021.317.02.22 sau 0722.547.275

sau prin formularul de contact prezent in website.

Produsele comandate se livreaza prin serviciul de curierat rapid Nemo Express. Comenzile inregistrate de Luni pana Vineri, pana la ora 13:00 se livreaza in aproximativ 24de ore de la predarea coletului catre curier. Termenul de livrare poate sa fie de 48 de ore pentru livarile in teritoriul Romaniei in special in perioadele de varf ale anului precum Sarbatori de iarna sau similare. Termenele de livrare mentionate anterior se refera la comenzile care au specificata plata ramburs.Pentru platile prin alte modalitati precum: card online, ordin de plata termenul de livrare poate suferi modificari.

Comenzile plasate in ziua de Vineri trebuiesc insotite de precizarea zilei de livarea care poate sa fie Sambata sau Luni.

Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile ce contin produse a caror valoare este de minim  200 lei (TVA inclus). Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 RON (TVA inclus) si care se livreaza prin curier, se va aplica un cost de transport in valoare de 20ron (TVA inclus).

 

 

Liquid error: Could not find asset snippets/sweettooth-widgets.liquid