Politica de Confidentialitate

Aceasta Politică de Confidențialitate descrie modul prin care noi colectăm, folosim, stocăm și eliminăm informațiile personale  furnizate de fiecare utilizator (denumit "Utilizator") în contextul furnizării serviciilor noastre prin website-ul https://www.bonaspraymop.ro (denumit în continuare "Site"). 
Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal  ca un angajament fundamental si depunem toate eforturile pentru a prelucra datele dumneavoastra in concordanta cu Regulamentul UE 2016/679 precum si orice alta legislatie aplicabila in Romania.

Datele personale 

Le colectăm direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Fac referință la orice informații care pot face identificabilă o persoană  sau la identitatea personală. Atunci când sunteți angajat în activități pe Site-ul nostru, precum dar fără a se limita la: crearea de cont de client, plasare de comenzi, completarea unui formular, participarea la un sondaj, trimitere de opinii, vă vom solicita să ne furnizați anumite informații. Utilizarea informațiilor colectate se va limita doar la scopul furnizării serviciilor pentru care le-ați furnizat. Conectarea la website-ul bonaspraymop.ro se poate face si prin contul dvs. de Facebook sau Google. Daca alegeti una dintre aceste optiuni, sunteți direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc/Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către bonaspraymop.ro. In aceste link-uri găsiți politicile de confidențialitate Facebook și Google: https://www.facebook.com/about/privacy
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile incluse in GDPR în categorii speciale de date cu caracter personal. Deasemeni nu dorim  să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor.
Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, atunci vă rugăm să nu ne furnizați informații cu caracter personal.

Date Non-personale

Sunt acele informații care nu identifică o persoană specifică. Acest tip de informații pot include URL-ul website-ului vizitat anterior, tipul de browser utilizat, tipul de computer și informații tehnice despre Utilizatori in raport cu Site-ul nostru, precum sistemul de operare și furnizorul de Internet precum și altele similare.

Consimțământul. 

Atunci când solicitați serviciile noastre prin crearea contului de client și/sau plasarea de comenzi, sau completarea de formulare online, sunteți de acord și acceptați posibilitatea de a vă colecta, procesa, stoca și utiliza datele personale în conformitate scopul si termenii Politicii de Confidențialitate.

Prin acordarea consimțământului dumneavoastră,beneficiați de dreptul la informare, de access la datele personale, dreptul la actualizare și stergere (dreptul de a fi uitat), dreptul la resticționarea prelucrării, dreptul la portabilitate, dreptul la opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  BONA ROMÂNIA SRL – Bucuresti, str.Preciziei nr.1, tronson 1, parter, sector 6 sau prin e-mail: bona.romania@bona.com.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Date personale colectate

Datele personale colectate sunt: nume, adresa, e-mail, casuta postala, , telefon, fax, date bancare (optional).

Cum folosim datele colectate

Scopul colectarii datelor este: emiterea documentelor legale necesare actului de comerț, livrarea comenzilor, informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe web-site-ul http://www.bonaspraymop.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing, publicitate si statistica.

Newsletter și marketing email

Dacă Utilizatorul decide să se aboneze la Newsletter, va primi email-uri ce pot cuprinde informații despre companie, produse, servicii și promoții. Este posibil să folosim furnizori externi de soluții pentru expediere de Newslettere. Este posibil să împărtășim informațiile dumneavoastră cu acești furnizori de servicii doar pentru scopul limitat pentru care ne-ați acordat consimțământul.

Cum protejăm informațiile dvs.

Am adoptat procese adecvate pentru colectarea, stocarea și procesarea datelor, precum și măsuri de siguranță impotriva accesului neautorizat, alterarea, dezvăluirea sau distrugerea informațiilor personale, numelui de utilizator, parola, informații tranzacționale stocate pe Site-ul nostru. 

Nu vindem sau închiriem datele personale ale Utilizatorilor catre alte entități. Putem furniza informații agregate demografice generice care nu sunt legate de nici o informație personala de identificare, către parteneri sau terți de încredere care furnizează activități sau servicii în numele nostru precum Newsletter sau sondaj de opinie. Informațiile furnizate sunt limitate doar la aceste scopuri și pentru care am primit consimțământul dvs.

Magazinul online http://www.bonaspraymop.ro este realizat pe platforma Shopify, care colectează datele în numele subscrisei.

Informațiile sunt utilizate doar pentru a se putea asigura colaborarea cu consumatorul și pentru a furniza Serviciile consumatorului.

Informaţiile vor putea fi folosite în alte cazuri doar dacă consumatorul şi-a dat acordul în mod expres.

Prin folosirea website-ului nostru, ne dați acordul dumneavostră expres pentru a transfera datele dumneavostră personale (a) pe serverele Shopify instalate în ServerCentral, 2200 Busse Rd, Elk Grove Village, IL, SUA și (b) în țări din Uniunea Europeană unde se pot afla unii dintre partenerii noștri comerciali (doar în scopurile indicate în această politică).

Informațiile despre dumneavostră sunt stocate pe servere securizate Shopify instalate în ServerCentral, 2200 Busse Rd, Elk Grove Village, IL, SUA, în spatele unui firewall. Shopify (furnizorul platformei și a bazei de date ce deservește website-ul nostru) și ServerCentral (furnizorul de hosting al lui Shopify) își asumă obligații specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care le operează. Mai multe detalii în acest sens, găsiți pe site-ul Shopify și site-ul ServerCentral. Pentru mai multe informatii accesati Shopify - Privacy Policy (https://www.shopify.com/legal/privacy) De asemenea, atunci când vă introduceți datele prin intermediul contului de utilizator, criptăm informația cu tehnologia Secure Socket Layer ("SSL").

Sediul societatii este dotat cu sistem de alarma, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

Linkuri

Acest website conține link-uri către alte site-uri. Vă rugăm să rețineți că Bona Romania nu este responsabilă pentru politica de confidențialitate și conținutul altor site-uri către care avem linkuri.

Termenul de pastrare al datelor colectate

Bona păstrează datele dumneavoastră doar pentru perioada necesară furnizării serviciilor și în conformitate cu cerințele legale. Puteți să vă accesați datele cât timp vă mențineți un  cont activ și pe o perioadă conformă cu timpul de date furnizate. 

Platile electronice

Modalitatile de plata pentru comenzile efectuate sunt:

  •  Card online - tranzactie securizata 3D Secure prin mobilPay
  •  Ramburs numerar la firma de curierat
  • Transfer bancar (O.P., onlinebanking, depunere numerar in cont) in contul Bona Romania RO08BACX0000003005166000 deschis la Unicredit Bank. CUI:RO13048868.

 

Minori 

 BONA ROMÂNIA SRL sfatuieste parintii si tutorii sa invete copii cum sa foloseasca datele personale pe paginile de internet. Minorii nu ar trebui sa transmita datele personale site-ului http://www.bonaspraymop.ro  decat cu acordul parintilor sau tutorilor.

BONA ROMÂNIA SRL nu va colecta niciodata cu buna stiinta date furnizate de minori, si nu le va folosi sau divulga unei terte parti fara acordul parintilor.

Notificarea schimbarilor

Bona România are libertatea de a modifica Politica de Confidențialitate în orice moment. Atunci când avem modificări facem și actualizarea datei la finalul acestei pagini. Încurajăm Utilizatorii să verifice în mod regulat această pagină pentru orice modificare survenită și să rămână informați despre modul cum ne străduim să protejăm datele dumneavoastră personale. Este îndatorirea dvs. și sunteți de acord că sunteți responsabil să revedeți periodic această politică de confidențialitate și să fiți informat despre modificări.

Ultima actualizare: 11 Mai 2018

 

 

Liquid error: Could not find asset snippets/sweettooth-widgets.liquid