Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, BONA ROMÂNIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe web-site-ul http://www.bonaspraymop.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing, publicitate si statistica.

Astfel, http://www.bonaspraymop.ropoate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

http://www.bonaspraymop.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe web-site-ul http://www.bonaspraymop.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  BONA ROMÂNIA SRL – Bucuresti, str.Preciziei nr.1, tronson 1, parter, sector 6.

 

Date personale colectate

Datele personale colectate sunt: nume, adresa, e-mail, casuta postala, cod numeric personal, telefon, fax, date bancare, necesare pentru facturare si expediere comanda.

 

Platile electronice

Modalitatile de plata pentru comenzile efectuate sunt:

  •  Card online - tranzactie securizata 3D Secure prin mobilPay
  •  Ramburs numerar la firma de curierat
  • Transfer bancar (O.P., onlinebanking, depunere numerar in cont) in contul Bona Romania RO08BACX0000003005166000 deschis la Unicredit Bank. CUI:RO13048868.

 

Securitatea datelor personale 

BONA ROMÂNIA SRL asigura protectia datelor tale personale. Datele tale sunt protejate pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate, accesate sau dezvaluite fara autorizatie. 

Minori 

 BONA ROMÂNIA SRL sfatuieste parintii si tutorii sa invete copii cum sa foloseasca datele personale pe paginile de internet. Minorii nu ar trebui sa transmita datele personale site-ului http://www.bonaspraymop.ro  decat cu acordul parintilor sau tutorilor.

  BONA ROMÂNIA SRL nu va colecta niciodata cu buna stiinta date furnizate de minori, si nu le va folosi sau divulga unei terte parti fara acordul parintilor.

Notificarea schimbarilor

Orice modificare a Politicii de confidentialitate va fi publicata in aceasta declaratie, pe site, sau pe orice canal de informare considerat potrivit.

Ultima actualizare: Decembrie 2017