Peroxidul de Hidrogen: Dezinfectant Natural

Aflați despre dezinfectanții naturali obișnuiți găsiți în casa dvs. și de ce peroxidul de hidrogen este unul dintre cele mai utilizate pentru curățare și dezinfectare.

La Bona, ne străduim constant să dezvoltăm produse de curățenie mai sustenabile. Înțelegem că, dacă li se oferă alegerea, credem că mulți oameni ar prefera să folosească soluții de curățare care nu conțin substanțe chimice toxice și sunt sigure pentru familie și animale de companie.

Ce este Peroxidul de Hidrogen?

Deși poate suna ca o substanță chimică toxică, peroxidul de hidrogen este o substanță naturală. În timp ce numele său științific poate părea complicat, peroxidul de hidrogen este pur și simplu apă cu o moleculă suplimentară de oxigen. Plantele și animalele pot produce peroxid de hidrogen (este chiar produs în corpul uman), precum și simpla reacție a soarelui care acționează asupra apei

Alimentat cu Peroxid de Hidrogen

Datorită formulei lor oxigenate alimentate cu peroxid de hidrogen, noile noastre produse de curățare profundă atacă eficient petele organice, moleculele care provoacă mirosuri și bacteriile - funcționând ca înălbitor, dar fără vapori sau abrazivitate.

Curata petele organice si bacteriile

Detergent Deep Cleaner

Detergent puternic, pe bază de peroxid de hidrogen, pentru podele din lemn, disponibil sub formă de spray de 1 litru, reumplere economică de 2,5 litri și cartuș pentru spraymop. Soluțiile pe bază de apă și certificarea GREENGUARD GOLD asigură un produs sigur pentru familia, animalele de companie și planeta noastră. Folosiți-l cu laveta Bona Microfiber Deep Clean pentru performanțe de curățare maxime.

Află mai mult >>

Curatare, igienizare, dezinfectare

Când vine vorba de eliminarea germenilor, amintiți-vă diferențele dintre acești termeni:
Curățare = îndepărtează murdăria și murdăria (poate mișca fizic germenii, dar nu îi poate ucide)
Igienizare = reduce numărul de germeni la niveluri mai sigure (fie prin curățare, fie prin dezinfectare)
Dezinfectare = ucide germenii folosind substanțe chimice (nu se garantează curățarea)

Utilitatea Peroxidului de Hidrogen

Datorită proprietăților sale ca agent oxidant, peroxidul de hidrogen atacă petele organice, moleculele care provoacă mirosuri și bacteriile. Eficacitatea sa la uciderea germenilor este recunoscută de CDC și EPA. Este ca un înălbitor dar fără emisiile de vapori specifice. 

Peroxidul de hidrogen este un dezinfectant eficient și acțiunea sa de spumare ajută la curățare. Peroxidul de hidrogen poate fi utilizat ca dezinfectant natural eficient în fiecare cameră din casă, iar utilizările sale se extind la îngrijirea personală, grădinărit, pregătirea alimentelor, îndepărtarea petelor și multe altele.

Pre-loader